OVER MIJ

Hallo, ik ben Rachel en sinds januari 2023 ben ik met veel enthousiasme gestart met mijn eigen bedrijf R+ Organizing | Design.

Structuur en creativiteit zit in mijn DNA. Als klein kind was ik altijd al bezig met knutselen, tekenen, lijstjes maken, organiseren plannen en opruimen bij vriendinnetjes.

Na mijn creatieve opleiding productpresentatie heb ik ervaring opgedaan in de interieurbranche (interieurbouw, interieurarchitectuur en projectinrichting).

Tijdens deze jarenlange werkervaring heb ik zowel particuliere als zakelijke projecten begeleid van ontwerp tot uitvoering. Het tekenwerk en het regelen/organiseren waren hierbij mijn expertises.

Het opruimen en organiseren bleef me ook interesseren. Toen ik in een boek las over het beroep Professional Organizer dacht ik ‘dit past perfect bij me’. Dit heeft me doen besluiten om de opleiding tot Professional Organizer te gaan volgen, die ik inmiddels met succes heb afgerond. Met dit diploma op zak kon ik mijn droom waarmaken en al mijn kwaliteiten combineren en starten met mijn eigen bedrijf.

Mensen blij maken met een mooi en praktisch resultaat
daar word ik gelukkig van

Mijn persoonlijke moodboard