ontwerpen op een opgeruimd bureau

DESIGN

Wil je een ruimte in je huis opnieuw inrichten of een andere functie geven? Wil je een op maat gemaakt meubelstuk? Of wil je zelfs een geheel nieuw interieur?

Als ervaren ontwerper binnen de interieurbranche kan ik je met deze vraagstukken helpen. Ik geef esthetisch, maar zeker ook praktisch advies. Hierbij kun je denken aan de inrichting van binnenruimtes (functie en indeling), maar ook aan kleur- en materiaaladvies. Dit kan variëren van een meubelontwerp tot een totaal interieurconcept, waarbij rekening gehouden wordt met jouw wensen en budget. 

WERKWIJZE

1. Kennismakingsgesprek

Ik kom naar je toe voor een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en te kijken wat je huidige situatie en je concrete vraag is.

2. Offerte

Na ons kennismakingsgesprek ontvang je een offerte waarin ik het plan beschrijf hoe we jouw vraag kunnen aanpakken. Elke vraag is uniek, daarom werk ik niet met vaste tarieven.

3. Ontwerpen

Na het goedkeuren van de offerte ga ik aan de slag en maak ik een voorlopig ontwerp.
Afhankelijk van je vraag bestaat het ontwerp uit tekeningen, een moodboard en een beschrijving van de uitvoerende werkzaamheden. In een vervolggesprek bespreken we het voorlopig ontwerp en bekijken we of er nog aanpassingen nodig zijn. Het resultaat is een definitief ontwerp.

4. Voortgang en evaluatie

Na een aantal weken neem ik contact met je op om te evalueren. We bespreken samen of er nog aandachtspunten zijn, waarbij je mijn hulp kunt gebruiken. Ook ontvang ik dan graag feedback van jou hoe jij mijn dienstverlening hebt ervaren.

WIL JE GRAAG MEER WETEN OVER DESIGN?